Суспільство

В суд через мийку на Кропивницького: очільниця водоканалу подала позов на “активіста”

Фото – з Facebook-сторінки М. Гречухи.

Ідеться про місцевого громадського активіста Миколу Гречуху, який фактично звинуватив очільницю міського Водоканалу в корупції.

У коментарі виданню “Гречка” Валентина Давидчук повідомила, що подала позов до суду на Миколу Гречуху через його висловлювання на кшталт того, що “жінці потрібно заплатити гроші, аби та дала згоду на будівництво мийки, біля будинку Кропивницького, 7, корпус 1,2 на водопровод“. 

Я дійсно написала лист-відповідь на міську раду і депутатський запит, що там проходить водопровід. Я працюю у водоканалі 44 роки і ніхто не дав права вказувати ті факти, яких немає, – зауважила Давидчук.

Нагадаємо, громадський активіст Микола Гречуха зі своїм товаришем Андрієм Лаврусем прагнуть отримати дві земельні ділянки шляхом проведення аукціону на вулиці Кропивницького (для мийки і магазину). Жителі виступили категорично проти вказаної ініціативи. До того ж, існують чималі технічні застереження, про що наголошував депутат, який закріплений за цим виборчим округом, Сергій Бойко. 

Гречуха розповідав про іноземних інвесторів, які хочуть збудувати мийку в Кропивницькому, але громаду висловлені аргументи не переконали. Питання неодноразово піднімалося і в стінах міськради, зокрема, на земельній комісії та на сесіях. Відомо, що відповідні проекти рішення виключили з порядку денного чергового сесійного засідання. 

Так, імовірно, Микола Гречуха звинуватив очільницю міського водоканалу в тому, що вона цілеспрямовано не дає згоду на будівництво мийки, а отже “бере гроші”. Сталося це під час засідання Громадської Ради. Валентина Давидчук, у свою чергу, за інформацією з “Гречки“, зауважила, що дійсно написала лист-відповідь на міську раду і депутатський запит, що на вказаній ділянці проходить водопровід.

Пані Давидчук подала позов відносно безпідставності звинувачень Гречухи з метою відстояти свою честь та гідність, що підтвердила у коментарі “Моє Місто“.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *