Політика

Шикувати не можна припинити: історія кіровоградського мажоритарника

Невістка претендента на депутатську посаду Березкіна демонструє у соціальних мережах, як розкішно живе та де подорожує.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “УНН“.

КИЇВ. 12 липня. УНН. Кіровоградська область — географічний центр України. Славиться своїми полями та сумнозвісними дорогами. У регіоні їх майже немає, особливо, коли мова про сільську місцевість. Але це лише верхівка айсбергу проблем місцевих мешканців. Далі — гірше: села роками не мають газу та водопостачання, люди не мають роботи, а молодь масово штурмує Польщу у пошуках хоч якогось заробітку. Люди у кіровоградських селах елементарно не можуть розраховувати на приїзд карети швидкої допомоги, оскільки та до них просто не може добратися. Але живуть так не всі. Є кричущі винятки з правил. А кричущі вони тому, що мова про родину народного депутата, якого ця сама збідніла та понівечена Кіровоградщина вже двічі обирала своїм мажоритарником у Верховну Раду. Цього разу Станіслав Березкін знову штурмує парламент та висуває свою кандидатуру по 100-му округу, передає УНН.

Сам Березкін на вигляд доволі скромний персонаж, особливо, коли сьогодні приїздить на спілкування до своїх потенційних виборців, але дописи в Instagram не горять. Наприклад, його невістка в соцмережах демонструє життя класу люкс : спортивні авто, найдорожчі курорти світу, одяг від світових дизайнерів, і це лише крапля в морі постів Олени Березкіної.

В її Instagram-акаунті 4,500 тисячі підписників. Малувато, як для “світської дами” чи “Instagram-блогера”, проте вона веде свою сторінку досить активно. І поки її тесть бореться за місце під куполом Ради, Олена постить фотографії з Південного берега Франції. Готель в цьому регіоні за ніч коштує від 100 євро. Це якщо по-скромному. Якщо взагалі можна сказати, що 3,500 гривень за ніч – це скромно. На Олені — кросівки Gucci вартістю 1000 євро за пару, у руках — сумка Chanel вартість – 3,000 євро за одиницю. Але це не найдорожчі Оленині цяцьки.

Ось на фото невістка нардепа гордо позує з сумкою Hermes Birkin за 18 тисяч євро. Лише вдумайтесь: 18 тисяч євро — півмільйона гривень. Сумка за ціною автомобіля.

До речі про авто. Олена залюбки хизується в тому ж таки Instagram відео з люксових спортивних авто Ferrari, на якому розсікає по закордонних курортах.

Шикарні ресторани, неймовірно дорогий одяг, Дубай, Франція, Швейцарія — в її Instagram є все. Поки у потенційних виборців її тестя немає нічого.

На фото з Оленою також часто позує її чоловік – син Березкіна-старшого Максим. Він також сьогодні кандидат у народні депутати по округу в Сумській області. Крім того, він є фігурантом кримінального провадження щодо привласнення грошей державного “Ощадбанку”. Але на фото він щасливий та нічим не переймається. І не відстає від дружини Олени за кількістю брендового одягу, ціною за піджак у піврічний дохід простої людини.

Нагадаємо, КВУ та ОПОРА зафіксували факти непрямого підкупу виборців збоку кандидата Станіслава Березкіна.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *