Суспільство

У Кропивницькому забезпечене стабільне водопостачання і водовідведення – міськрада

Кропивницьке водопровідно – каналізаційне господарство забезпечує стабільне водопостачання і водовідведення на території обласного центру.

У той же час, питання організації подачі води в умовах ведення бойових дій перебувають в зоні особливої уваги міської влади і адміністрації підприємства.

– Ємності водозабору Кропивницького ВКГ постійно заповнені і навіть за умови припинення електропостачання, пів міста зможе отримувати воду самотоком, – відзначив заступник міського голови Олександр Вергун. Крім того, на території обласного центру є дві свердловини, які можуть бути задіяні для водопостачання у разі надзвичайної ситуації і зупинки водоводу «Дніпро – Кіровоград». Ми контролюємо готовність їх використання.

У той же час, звернув увагу Олександр Вергун, організація безперебійного водопостачання потребує водночас і стабільного фінансування. Тому, усі мешканці міста, які мають можливість працювати і отримувати заробітну плату – будь ласка, сплачуйте комунальні послуги, зокрема подачу води. Це теж вагомий внесок в обороноздатність міста і всієї країни. Разом – ми сила! Якщо ми організовані – нас не подолати!

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *