Суспільство

“Макдональдз” створив сайт, де інформуватиме про реконструкцію Центрального скверу в Кропивницькому

Учора, 15 листопада, у Кропивницькому запрацював інформаційний ресурс про реконструкцію Центрального скверу. Сторінка містить найсвіжіші новини та документи, відповіді на питання, які цікавлять містян з приводу реконструкції Центрального скверу.

Про це повідомили в прес-службі “Макдональдз в Україні”.

“Ми розуміємо і вітаємо бажання мешканців Кропивницького отримувати максимум інформації про хід реконструкції Центрального скверу. Тож ми ініціювали створення єдиного онлайн ресурсу, де буде розміщена достовірна інформація про хід благоустрою скверу. Щоб мешканці міста завжди могли знати найсвіжіші новини”, – коментує директор з розвитку МакДональдз в Україні Віталій Стефурак.

Веб-сторінка буде розміщуватися за адресою: https://novy-centr.online/ та складатиметься з двох великих розділів: про реконструкцію скверу та будівництво ресторану. Сторінка адаптована для можливості переглядати її зі свого смартфону.

Сторінка оформлена таким чином, щоб користувачі мали змогу прочитати інформацію та переглянути документи, які підтверджують ці дані. Так, на сайті доступні звіти експертів про стан дерев у Центральному сквері, аналіз стану підвалів, документи про опитування містян щодо їхнього ставлення до будівництва ресторану МакДональдз у Центральному сквері, а також найсвіжіші фото та новини про хід реконструкції скверу. Існує також можливість поставити запитання через спеціальну форму зворотнього зв’язку.

“Розробники обіцяють постійно оновлювати сайт та доповнювати його актуальною інформацією для мешканців міста та представників засобів масової інформації”, – ідеться у прес-релізі компанії.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *