Політика

Суд оголосив перерву по розгляду справі Грабенка

Сьогодні, 13 листопада, відбулося судове засідання в будівлі Кіровоградського окружного адмінсуду стосовно поновлення на посаді колишнього заступника міського голови Олександра Грабенка. Останній позивається до міського голови Андрія Райковича.

Про це інформує “Моє місто” з посиланням на “Прожектор“.

Щоправда персонально обидві сторони були відсутні. Представником О. Грабенка виступила адвокат Наталія Сюр, А. Райковича – головний спеціаліст відділу представництва міської ради інтересів в судахОлександр Льон.

Суддя Кіровоградського окружного адмінсуду Андрій Сагун не погодив клопотання, підготовлене Наталією Сюр щодо обов’язкової присутності під час судових засідань міського голови Андрія Райковича. Натомість клопотання про виклик в якості свідків по справі депутатів міської ради Михайла Демченка та Ігоря Волкова було підтримане.
В Реєстрі судових рішень зазначається, що О. Грабенко позивається до А. Райковича і просить визнати протиправним та скасувати Розпорядження міського голови міста Кропивницького Райковича А.П. щодо розподілу функціональних повноважень №132 від 22.10.2018 року. Також О. Грабенко вимагає поновити його на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, стягнувши при цьому з виконавчого комітету міської ради за рахунок коштів міського бюджету на свою користь середній заробіток за час вимушеного прогулу.

“Задовільняю клопотання позивача щодо оголошення перерви по розгляду справи. На тривалий час суд оголосити перерву не може”, – повідомив суддя окружного адмінсуду Андрій Сагун.

Наступне судове засідання відбудеться 25 лютого о 14.30.

Показати більше

Схожі статті