Суспільство

Маленьких кропивничан привітали зі святом Нового року

В наш час такі поняття як людяність, доброзичливість, чуйність є не зовсім затребуваними на тлі самовиживання простих українських громадян. Проте здорове суспільство не може існувати за межею загальнолюдських цінностей, які утверджують гуманність та справедливість. Те, що на перший погляд для одних може здаватися дрібницею, насправді є доволі значущою подією для інших…

Власне, такою думкою і керувався місцевий громадський діяч Гліб Підковський. Напередодні чарівного свята активіст вирішив привітати маленьких кропивничан з прийдешнім Новим роком та організував масштабне святкування в приміщенні Міжрегіональної Академії Управління персоналом. Відбулося це у вівторок, 25 грудня.

Ініціатор проведення заходу Підковський Г.Б. звернувся до присутніх із наступними словами:

“Напередодні Нового року хочу від щирого серця побажати всім родинам миру, духовності, достатку, злагоди, взаєморозуміння, якнайбільше позитивних емоцій, невичерпної енергії і, звичайно, міцного здоров’я. Наші діти заслуговують на щасливе майбутнє в успішній країні. Переконаний, що так все і буде! Зі святом Вас!”

Захід тривав майже весь день.

Багато цікавих конкурсів подарували дітям масу позитивних емоцій.

По завершенню святкування  маленькі кропивничани з батьками мали змогу отримати солодкі подарунки й повітряні кульки, обмінявши свої запрошення на призи.

Теги
Показати більше

Схожі статті