Політика

У Кропивницькому керівник КП “Благоустрій” просить виділити кошти на купівлю косарок та нового авто

З відповідним проханням керівник КП “Благоустрій” Віктор Луценко звернувся до міського голови сьогодні, 24 червня, на апаратній нараді. Луценко повідомив, що підприємству не вистачає 15 косарок для здійснення якісного покосу трави в обласному центрі.

“15 косарок і облаштування 15 робочих місць значно покращить ситуацію”, – зазначив Луценко.

Андрій Райкович відреагував наступним чином:

“Дане питання вирішуйте в межах бюджетного фінансування. Техніку придбати легше, аніж знайти людей”, – і доручив профільному заступнику зайнятися цією проблемою.

Керівник “Благоустрою” також повідомив, що підприємством здійснюється полив 1600 зелених насаджень автомобілем “ЗІЛ” 80-х років випуску. За словами Луценка, місту потрібна сучасна поливочна машина.

“Фінансування здійснюється при формуванні бюджету. Машини купуються відповідно Програм. Зараз середина бюджетного року. Ми повинні закладати кошти на придбання основних засобів (автомобілів) заздалегідь. А так, ви мрієте і виставляєте ті критерії, які складно вирішуються”, – відповів Андрій Райкович.

Міський голова зауважив, що подібні питання мають розглядатися і реалізовуватися в першому кварталі року. Придбати новий поливочний автомобіль, найімовірніше, вдасться вже в наступному році.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *