Політика

Немає асфальту: жителі Некрасівки просять вжити негайних дій

Відповідна інформація міститься на сайті “Єдина система державних петицій“.

Мешканці вулиці Олега Ольжича (мікрорайон Некрасівка) скаржаться на відсутність нормального дорожнього покриття. У зв’язку з цим, зареєстрували петицію, в якій наголошують на необхідності здійснення ремонтних робіт на вказаній території.

“Створення дорожнього покриття на вулиці Олега Ольжича, для покращення життя мешканців мікрорайону “Некрасівка”. На цій вулиці зовсім не має асфальту, мешканці мають великий клопіт як дістатися до свого будинку. Взимку або в негоду вулиця Олега Ольжича перетворюється в непрохідний шлях, який можна подолати лише на позашляховику. На цій вулиці знаходиться дитячий садок, військова частина, цементне підприємство , та вона є прямим шляхом до гаражного кооперативу. Окрім цього на вулиці знаходиться понад 50 будинків та новоутворене ОСББ “НЕКРАСІВКА” в якому мешкають понад сто осіб. Будемо дуже вдячні нашому уряду за сприяння у нашій проблемі!” – йдеться у тексті петиції. 

Початок збору підписів стартував 3 травня 2019 р. До кінця збору залишилось 40 днів. Станом на 8 травня петицію підписали 24 особи з 450 необхідних.

Підписати петицію можна за посиланням: https://e-dem.in.ua/kirovohrad/Petition/View/205 .

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *