Суспільство

Відтепер відділу Антимонопольного комітету у Кропивницькому не буде

Розпорядженням Голови Антимонопольного комітету України від 28.11.2019 №23-рп «Про реорганізацію територіальних відділень Антимонопольного комітету України» (зі змінами) 1 червня 2020 року припинено існування Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, як юридичної особи, шляхом приєднання до Дніпропетровського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Зазначається, що у відповідності до положень зазначеного розпорядження, Дніпропетровське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України визнано правонаступником усіх майнових прав та обов’язків Кіровоградського обласного територіального відділення.

Згідно з наказом Антимонопольного комітету України від 29.05.2020 №39-ОД, утворено комісію з припинення Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України (далі – Комісія) та визначено повноваження здійснювати управління справами Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, а також представляти його інтереси у відносинах з третіми особами та виступати в судах від імені Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, які покладено на голову Комісії Пастушенка Артема Михайловича, контактний телефон (0522) 32-09-16.

Окрім цього, вимоги кредиторів до Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, приймаються за адресою: 25022, м. Кропивницький, пл. Героїв Майдану, 1, у письмовій формі, протягом двох місяців з дня опублікування повідомлення про припинення юридичної особи шляхом приєднання (на сайті Міністерства юстиції України).

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *