Політика

Чоловік головної комунікаційниці ДСНС без торгів отримує підряди на «протипожежні послуги»

Зареєстрований у вересні 2018-го року ФОП Маслов Володимир Олександрович за останні дев’ять місяців встиг отримати від замовників Кіровоградщини 12 підрядів на загальну суму 880,53 тисячі гривень. При цьому абсолютно всі договори підприємець підписав поза конкурсом.

Про це «БЛОГЕРАМ» стало відомо з аналітичного порталу Clarity-project.  

Найбільше за цей період ФОПу замовила Катеринівська сільська рада – 4 договори на суму 379,62 тисячі гривень. А от найдорожчим виявився монтаж системи пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу для дитячого відділення Благовіщенської центральної районної лікарні за 199,45 тисяч гривень.

Володимир Маслов є чоловіком Наталії Маслової, начальниці відділу інформації та комунікацій з громадськістю Центру забезпечення діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області.

Цікаво, що при реєстрації себе як ФОПа Володимир Маслов вказав електронну адресу pogtehbezpeka2017@ukr.net, яку активно використовує ТОВ «Пожежно-техногенна безпека» – фірма, яка також активно отримує безконкурентні «протипожежні» підряди на Кіровоградщині.

Крім того ФОП та ТОВ провадять свою діяльність за однією адресою – Кропивницький, вул. Виставочна, 2в.  Власником підприємства зазначається Андрій Мелюх, екс-інженер аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Кіровоградській області.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *