КриміналПолітика

На Кіровоградщині прокуратурою викрито керівника підприємства, який підозрюється в ухиленні від сплати податків на суму 4,8 мільйона гривень

В ході досудового розслідування встановлено, що керівник товариства надав 123 підроблені довідки п’яти сільрад «Про наявність у фізичної особи земельних ділянок», які надають підстави для звільнення від сплати податків. Насправді керівник виплатив собі та двом своїм працівникам готівкові кошти в сумі 20,5 млн.грн., нібито на закупівлю сільськогосподарської продукції. Водночас «документально» підтвердив придбання зернових лише на суму 10,7 млн. грн. надавши звіти про використання коштів та надав підроблені довідки.

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області оголошено підозру за ч.3 ст.212, ч.1 ст.366 та ч.4 ст.358 КК України керівнику товариства яке ухилилося від сплати податків на суму 4,8 млн. грн. шляхом внесення до податкової звітності завідомо неправдивих відомостей та використання підроблених документів.

У справі триває досудове розслідування, яке здійснюють співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Кіровоградській області.

Показати більше

Схожі статті