Спорт

Кропивницька “Зірка” поступилася в Маріуполі

Підопічні Саміра Гасанова продемонстрували непогану гру в Маріуполі та все ж поступилися з рахунком – 1:2, ідеться на офіційному сайті “Зірки”, інформує “Моє Місто“.

Матчі в Маріуполі для будь-якої команди пов’язані з певними проблеми. Погодьтеся, що грати після важкої та виснажливої подорожі автобусом непросто. До того ж деякі наші футболісти прибули на матч безпосередньо перед початком зустрічі. Та це не завадило гравцям «Зірки» у першому таймі чинити гідний опір доволі зіграному та мотивованому супернику.

Склад «Зірки» був звичним, а тактика до перерви була направлена на надійні дії в захисті та швидкі контратаки. Гарні нагоди відзначитися у нас не використали Микола Кучеренко та Максим Скоров. Ще в одному з контрвипадів той таки Скоров вразив ворота господарів. Та арбітр зафіксував доволі суперечливий офсайд у нашого півзахисника й гол не зарахував. В подальшому на полі точилася рівна боротьба. Та наприкінці першого тайму гості втратили концентрацію в обороні й пропустили – 1:0.

По перерві тренерський штаб «зіркових» провів декілька замін й кропивничани стали діяти більш агресивно в нападі. Це принесло свої плоди. Єгор Кривошей, який з’явився на полі в другому таймі, класним ударом здалеку в «дев’ятку» відновив рівновагу. Але через декілька хвилин, як здалося не без порушення правил, господарі поля забили вдруге. В цьому епізоді у воротарському майданчику гравець «Яруда» підштовхнув оборонця «Зірки», а потім проштовхнув м’яч у сітку – 2:1.

Але підопічні Саміра Гасанова не знітилися й великими силами пішли відіграватися. І шанси здобути нічию в кропивничан були. В двох епізодах арбітр не помітив фол в штрафному майданчику на Павлові Замуренко й не зафіксував гру рукою. Ще одну гарну нагоди відзначитися не використав Максим Скоров. У підсумку, «Яруд» таки втримав мінімальну перевагу – 2:1, а «Зірка» поступилася вперше в сезоні. На думку Саміра Гасанова його підопічні за такої важкої гри на поразку точно не заслуговували.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *