Суспільство

Молодь Кропивницького запрошують на антивейпінгову зустріч

Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради запрошує на відкритий захід для молоді «Антивейпінг зустріч», який відбудетьсся 23 березня о 16:00 в громадському просторі «Krop:hub».
Спікерами на зустрічі з молоддю будуть голова правління благодійної організації «100% життя. Кропивницький» Юлія Чабанюк та лікар-нарколог Олександр Будько.
 
– Проблема куріння вейпів серед підлітків і молоді є вкрай актуальною, але малодослідженою в Україні. Цікавість та бажання бути сучасним є базовими причинами початку використання вейпів та електронок. Тому проблема вейпінгової залежності серед молоді викликала наш інтерес та зумовила вибір організувати незвичайну зустріч для молоді та підлітків. Це не формат лекції і не нотатки щодо здорового способу життя. Ми запросили крутих спікерів, які готові до відкритого обговорення, які правдиво окреслять наслідки залежності від айкосу, ГЛО та вейпів. Запрошуємо всіх, хто за рік скурив айфон, – зазначає заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.
 
Перші двадцять учасників, які зареєструються на «Антивейпінг зустріч» отримають заохочувальні подарунки від кінотеатру «Портал» та кропивницької книгарні. Посилання: https://cutt.ly/e4lnXIl
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *