Політика

”Це бл*дство, панове!” Аваков звернувся до кандидатів у президенти через побоїще в Києві

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликав кандидатів у президенти України зупинитися і домовитись про чесну конкуренцію на виборах. На його думку, провокації і “бл*дство” замість виборчої кампанії призведуть до приходу в Україні неадекватної влади, яка знищить країну.

Про це інформує “Моє Місто” з посиланням на “Обозреватель“.

Так глава МВС відреагував на жорсткі сутички радикалів із поліцією в Києві 9 лютого. В організації побоїща викрили штаб одного з кандидатів.

Емоційне звернення Аваков опублікував на своїй сторінці в Facebook. Він нагадав, що тільки за один день у чотирьох містах України вилучали зеленку в “різного роду активістів”.

“Де та межа і хто її визначає?” — написав міністр.

Аваков звинуватив кандидатів у президенти в дестабілізації ситуації в Україні і підкреслив: українці заслужили чесні вибори.

Глава МВД Арсен Аваков звернувся до кандидатів у президенти України

Нижче наводимо повний текст заяви глави МВС без змін.

50 днів до виборів. 44 кандидата. Брехня і правда. Мітинги, форуми, зустрічі. Гасла і заклики. Щирість і провінційний драмтеатр.

Партії та активісти. Похмурі особистості з кастетами і флаконами зеленки в кишенях. Заміновані машини, битви агітаторів, підкуп і контр-підкуп. Інформаційна війна і гонка популізму до маразму…

Кривий Ріг  на підході до мітингу одного з кандидатів зупинили громадянина з 10 (вдумайтеся!) літрами зеленки. Літрами! У 4 містах протягом одного дня вилучали зеленку у різного роду активістів… З глузду з’їхали зовсім?

Мені подзвонив один товариш – це, каже, свавілля, чому поліція виводить із мітингу кандидата Х. людей? Вони ж просто стоять і не нападають поки ні на кого .. Обурюється. А те, що в кишенях у порученців одного штабу проти іншого – фінка і кастет з петардою, газ черемха і флакони з зеленкою – серед збору тисячі людей – нічого?

Показати більше

Схожі статті