Політика

Ремонтні роботи у Кропивницькому виконуються надто повільно, попри наявне фінансування

Даної теми торкнулися  3 квітня, на засіданні планово-бюджетної комісії в міській раді. Т.в.о. начальника управління ЖКГ Тетяна Савченко звернулася із проханням погодити проект рішення, яким передбачається виділення фінансування на завершення ремонтних робіт на дорогах по вулиці Братиславській та Тютюшкіна (перехідні об’єкти з минулого року). Для цього потрібно ще 11,9 мільйонів гривень.

Голова фракції ВО “Батьківщина” в міській раді Кропивницього Олександр Цертій зазначив, що наразі ремонті роботи по об’єктам Програми (яка приймалася на 5 років) виконуються надто повільно.

“Є необхідне фінансування, а роботи не виконуються. Люди вимушені чекати по 2-3 роки, поки об’єкти, що закладені в Програмі, будуть виконані. Через це я вимагатиму відкритого і розширеного звіту від управління ЖКГ за перше півріччя”, – звернувся Цертій О.М.

Тетяна Савченко повідомила, що на низку об’єктів зараз розробляється проектно-кошторисна документація, проте у членів бюджетної комісії виникло закономірне запитання: чому це робиться тільки зараз, а не приміром, узимку, коли була прийнята Програма?

“Якщо роботи, згідно профільної Програми будуть виконані менше, аніж на 40%, то це яскраво продемонструє якість роботи спеціалістів, котрі працюють в управлінні”, – відзначив Олександр Цертій.

Член планово-бюджетної комісії Катерина Шамардіна поцікавилася, чи ремонтуватимуть дорогу по вулиці Олександрійській, але відповіді також не дочекалася.

Показати більше

Схожі статті