Вся УкраїнаПолітика

Трасу Кропивницький-Миколаїв нарешті почали ремонтувати

На Миколаївщині тривають роботи з капітального ремонту автомобільної дороги Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв між селами Возсіятське та Водяно-Лорине.

Про це йдеться на сайті Національного промислового порталу.

Підрядні підприємства працюють згідно з узгодженим календарним графіком робіт.

“Наразі дорожники виконують комплекс підготовчих робіт та спорудження тимчасових бетонних заводів необхідних для проведення зосереджених робіт на автомобільній дорозі. Представники Служби автомобільних доріг у Миколаївській області здійснюють постійний контроль якості робіт та матеріалів”, – йдеться у повідомленні.

Цього року на відновлення автомобільної дороги Н-14 Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв за маршрутом Кропивницький — Миколаїв буде виділена величезна сума − 500 млн грн., дорога запроектована в бетоні. На ремонтно-будівельні роботи по Н-11 Дніпро — Миколаїв (через м. Кривий Ріг) видатки складуть 180 млн грн. Окрім цього, субвенція на ремонт доріг місцевого значення та комунальної власності сягне 370 млн грн, що на 109 млн грн більше, ніж було минулого року.

Загальна сума виділених коштів на автошляхи Миколаївщини по плану на 2019 рік, у в тому числі коштом субвенції, складає рекордні 1 млрд 328 млн грн. Це на 337 млн грн більше у порівнянні з 2018 роком.

Показати більше

Схожі статті