Політика

Обрізка дерев по-кропивницькому: громада знову висловлює обурення

В соціальній мережі Fcebook містяни знову висловлюють обурення стосовно нищівної обрізки дерев у місті Кропивницькому. Цього разу йдеться про територію біля Телецентру. Відповідні світлини опублікувала на своїй персональній сторінці журналістка газети “Народне слово” Валентина Татарченко.

Керівник громадської організації “Озеленення Кропивницький” Надія Паливода відреагувала у своїй Facebook-спільноті наступним чином:

“А поки депутати реагують на занепокоєння громади й організовують цілі депутатські дні з приводу варварської обрізки дерев по місту – КП “Благоустрій” продовжує різати. Так само по-варварськи, тупо. Після того, як на деревах уже розпустилося листя. Телецентр, по дорозі до “Тихої гавані”, – зазначається у дописі активістки.

Нагадаємо, громада неодноразово висловлювала занепокоєння та обурення стосовно обрізки дерев “під стовбур” в обласному центрі. Даному питанню навіть було присвячено День депутата в міській раді Кропивницького, а голова фракції ВО “Батьківщина” в міськраді Олександр Цертій  зареєстрував проект рішення про встановлення мораторію на омолоджувальне обрізання дерев. З метою вирішити проблему, депутат також розробив документ, котрим пропонується внести зміни в Положення про комісію по визначенню стану та вартості зелених насаджень. Та чи підтримає такі ініціативи депутатська більшість, стане відомо на сесійному засіданні.

Показати більше

Схожі статті