ПолітикаСуспільство

У Кропивницькому відбудеться ХХІV Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі

З 17 по 19 квітня 2019 року Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості проводить ХХІV Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. Цьогорічна тема фестивалю – «УСІ РІЗНІ, УСІ РІВНІ!».

Організатори Фестивалю: Міністерство освіти і науки України; Український державний центр позашкільної освіти; Міжнародна асоціація позашкільних навчальних закладів України; управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації; комунальний позашкільний навчальний заклад “Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості”.

Масштабне святкування Дня Землі вже стало гарною традицією! Кропивницький гостинно приймає гостей з усієї України! До участі у Фестивалі запрошуються учні (вихованці) закладів позашкільної, загальної середньої, професійної, вищої освіти віком від 8 до 21 року: представники євроклубів, учнівського самоврядування, молодіжних об’єднань, юні майстри декоративно – прикладного мистецтва, солісти-вокалісти та ансамблі малих форм, які у своїй творчій діяльності розкривають тему Фестивалю.

Дійства фестивалю розгортатимуться у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості, у Кіровоградській обласній філармонії, у Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені М.Л. Кропивницького, у Кіровоградській торгово-промисловій палаті, у Кіровоградському обласному художньому музеї, у Ковалівському парку та на головних туристичних вулицях міста.

На учасників очікують ігрові програми, екскурсії, виставки, творчі майстерні, майстер-класи, презентації, знайомство з однолітками, з відомими успішними людьми Кіровоградщини та багато чого іншого!

В рамках Фестивалю буде проводитись Генеральна асамблея міжнародної асоціації позашкільної освіти. В програмі асамблеї: обговорення актуальних питань розвитку позашкільної освіти, знайомство із закладами позашкільної освіти області, участь у святковому відкритті та закритті Фестивалю, оглядові екскурсії.

Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості має на меті показати цінність дружби й підтримки, співчуття і турботи, щастя та добра! Адже усі ми різні: маємо різний колір волосся, шкіри, ми різної національності та віри, маємо різні захоплення та мрії, маємо різне здоров’я, але, всі ми маємо рівні права! Ця тема є дуже важливою та актуальною, і діти з дитинства мають навчатись толерантності та поваги, мають виховуватись у теплі та любові!

Всі ми маємо право на самовираження, адже кожен – унікальний та неповторний! Саме це і продемонструють талановиті учасники конкурсної програми.

Показати більше

Схожі статті