Суспільство

Інформація про пожежі, що виникли на Кіровоградщині протягом доби

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС Кіровоградської області загасили три пожежі різного характеру.
 
Так, 8 лютого о 06:56 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на вул. Центральній у с. Созонівка Великосеверинівської територіальної громади Кропивницького району. Там виникло займання кондиціонеру в одному з кабінетів триповерхової адмінбудівлі, яке о 07:47 загасили бійці 5-ої пожежно-рятувальної частини.
 
О 18:03 стало відомо про пожежу у приватному секторі на вул. Козацький шлях у м. Олександрія. На час прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 4 м2 домашніх речей та 8 м2 перекриття будівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. Силами олександрійського підрозділу пожежу ліквідували о 19:15.
 
 
Того ж дня о 21:25 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на вул. Прилуцькій у м. Кропивницькому. На момент прибуття рятувальників горіло 26 м2 домашніх речей та побутових приладів в одноповерховому приватному житловому будинку. Завдяки оперативним діям особового складу 1-го державного пожежно-рятувального загону загорання загасили о 22:30.
 
Загиблих та травмованих під час пожеж немає.
Причини пожеж встановлюються.
Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *