Політика

Прес-конференція координатора “Воєнного кабінету” Юлії Тимошенко відбулася у Кропивницькому

Сьогодні, 20 березня, до Кропивницького завітав відомий український політик, народний депутат України V, VI, VII скликань, голова громадянського правозахисного руху “Сила права”, а нині – координатор “Воєнного кабінету” Юлії Тимошенко – Андрій Сєнченко.

В рамках прес-конференції спікер висловив переконання, що досягнення миру на Сході України можливо лише із застосуванням тиску щодо агресора в економічній сфері та проведенні державою грамотної дипломатичної політики. Основою економічного напрямку політик вважає забезпечення ембарго на купівлю російських нафтопродуктів та створення конкурентоспроможного ринку за участі країн Близького Сходу.

“Завдання українької армії стримувати агресора і нарощувати міць, а завдання дипломатії йти у наступ»,- підкреслив Андрій Сєнченко”

Голова громадянського правозахисного руху “Сила права” також акцентував увагу на необхідності реформування армії: в пріоритеті має бути не кількість військовослужбовців, а якість їхньої підготовки та матеріально-технічного забезпечення. Адже наразі, за словами Андрія Сєнченка, існує проблема того, що вищі військові посади майже жодним чином не пов’язуються із бойовим досвідом.

Показати більше

Схожі статті