Політика

Виборча дільниця на Новомиколаївці: ніхто ні за що не відповідає

До виборів Президента України залишається менше двох тижнів, а тому в міській раді міста Кропивницького неодноразово наголошували й інформували громадськість стосовно роботи по приведенню в належний стан виборчих дільниць в обласному центрі.

Робочу групу з технічної підготовки виборчих дільниць очолює секретар міської ради Андрій Табалов. Практично на кожній апаратній нараді він торкається теми підготовки до виборів Президента України, зазначаючи що обстеження проводяться на постійній основі. Минулого тижня секретар міськради анонсував поїздку до дільниць, які розташовані в приміщеннях не комунальної форми власності. За його словами, всі виборчі дільниці мають мають розпочати роботу у визначений законом термін.

Уваги заслуговує технічний стан виборчої дільниці на вулиці Варшавській (мікрорайон Новомиколаївка).

Сьогодні, 18 березня, на апаратній нараді керівник робочої групи з технічної підготовки виборчих дільниць Андрій Табалов визнав, що проблема за вказаною адресою дійсно інсує.

На запитання журналіста, чи будуть здійснені кроки для вирішення ситуації, секретар міськради зазначив наступне:

“Дільниця зараз знаходить в непридатному стані. Ми неодноразово спілкувалися з представниками ПАТ «ДПЗКУ», у власність якого входить вказане приміщення й рекомендували провести косметичний ремонт. Виділяти кошти з бюджету на проведення ремонтних робіт ми не можемо. В наших силах тільки надати відповідні рекомендації».

Представники філії “Кіровоградський комбінат хлібопродуктів №1” ДПЗКУ з цього приводу повідомили, що зверталися із відповідним листом у головний офіс, втім отримали відповідь про відмову у виділенні коштів на проведення бодай косметичного ремонту.

“У Києві нам відповіли, що це не є нашим прямим обов’язком”, – розповіла працівник філії.

Тож чи буде приведена до ладу виборча дільниця в мікрорайоні Новомиколаївки, наразі невідомо

Показати більше

Схожі статті