ПолітикаСуспільство

Перспективи будівництва “Макдональдс” у Кропивницькому

Про це стало відомо 27 лютого на засіданні  постійної комісії міської ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, торгівлі, сфери послуг, захисту прав споживачів. Начальник відділу енергоменеджменту та промисловості Морква О.М. повідомила, що компанія “Макдональдс” не зацікавлена у будівництві кафе своєї марки в Кропивницькому. Щоправда, офіційної відповіді Департамент з питань економічного розвитку та інвестицій так і не дочекався.

“Ми вже тричі зверталися до компанії. Останній раз направляли лист в січні. Відповіді немає досі”‘, – зазначила Морква О.М.

Начальник відділу енергоменеджменту та промисловості зауважила, що одним із основних вимог компанії “Макдональдс” є надання земельної ділянки під будівництво площею 1500 кв.м. з виходом фасаду до проїжджої частини. Наразі в комунальній власності немає земельної ділянки, яка б відповідала потребам фірми “Макдональдс”.

Нагадаємо, мешканцями Кропивницького раніше було розроблено й повному обсязі підписанпо петицію щодо будівництва вищевказаної мережі в обласному центрі.

За словами Моркви О.М., директор компанії в Україні розповів, що до 2020 року є розміщення “Макдональдсів” у Києві, Харкові, Одесі, Львові. Додатково – в Білій Церкві. Кропивницький у цей перелік не входить.

Членам профільної постійної комісії було прийнято рішення все-таки дочекатися офіційного підтвердження.

Показати більше

Схожі статті