Вся УкраїнаПолітика

Тимошенко анонсувала процедуру імпічменту Порошенка

За словами Тимошенко, вчора журналісти “випустили великий матеріал, який доводить, що через” Ленінську кузню “чинного Президента проводилися незаконні схеми по завезенню в Україну з РФ запасних деталей”. Лідер “Батьківщини” запевняє, що незаконні схеми нібито супроводжувалися відкатами, переведенням у готівку грошей, а сама закупівля проводилася по сильно завищеною ціною.

“Ці зіпсовані запасні деталі поставлялися на українські оборонні заводи і використовувалися у виробництві озброєння, тим самим підриваючи обороноздатність нашої країни”, – рішуче заявила Тимошенко, підкресливши, що “на чолі всієї цієї піраміди стояв Президент України”.

Юлія Тимошенко заявила, що до “оборудки” нібито причетні не тільки Президент Петро Порошенко, а й Олег Гладковський, заступник секретаря РНБО, його син і друзі сина.

Лідер “Батьківщини” звинуватила Президента в державній зраді і пособництві окупанта.

“Разом з іншими фракціями, які нас підтримують, ми починаємо процедуру імпічменту Президента”, – сказала Тимошенко.

Раніше Служба безпеки України оголосила про викриття виборчої “піраміди” на чолі з чинним депутатом Верховної Ради. В рамках відкритого за даним фактом кримінальної виробництва пройшли десятки обшуків в різних регіонах України. В ході обшуків СБУ було вилучено десятки тисяч доларів США, звітна документація, розписки про вручення та отриманні коштів, інші докази.

Згодом з’явилася інформація, що до створення “піраміди” причетні народні депутати від “Батьківщини” Руслан Богдан і Валерій Дубіль. Варто відзначити, що Служба безпеки України оприлюднила на своєму сайті документи, згідно з якими фінансуванням схеми дійсно займався депутат Верховної Ради Руслан Богдан. Він, зокрема, відповідав за фінансування агітаторів і організаторів штабів.

22 лютого лідер ВО “Батьківщина”, кандидат в президенти України Юлія Тимошенко спростувала інформацію про причетність членів її команди, зокрема народних депутатів Руслана Богдана і Валерія Дубіля, до організації “піраміди” для підкупу виборців.

Раніше в Мережі з’явилося відео з п’яними агітаторами кандидата в президенти, лідера партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко.

Показати більше

Схожі статті