Політика

“Райкович прибери будівництво”: кропивничани проти спорудження МАФів на газонах під вікнами

Вчора, 13 листопада, на території мікрорайону Попова відбулося зібрання жителів вказаної вулиці, які вийшли на своє подвір’я в знак протесту проти будівництва чергових магазинів під їх вікнами.

Забудовник Роман Сидоров переконує, що має всі дозвільні документи на землю і 1000 квадратів на Попова – його приватна власність. Спорудження тут комерційних об’єктів стало можливим через затвердження сесією  документу щодо зміни цільового призначення з “будівництва будинку” на “будівництво об’єктів торгівлі”. Мова йде про частково прибудинкову й газонну територію, де розміщені комунікації.

У Водоканалі кажуть – за таких обставин необхідно переносити трубу, хоча відповідний проект ще не погоджений. Натомість підприємець Роман Сидоров встановив огорожу для своєї “приватної власності”. На місце прибули журналісти, громада та поліцейські (!).

Місцеві написали на паркані “Райкович припини будівництво” з метою привернути увагу міського голови до цього питання. Вночі паркан завалився, імовірно, від сильних проривів вітру.

Станом на сьогодні, відомо, що пан Сидоров приїхав на “свою” ділянку з представниками охоронної фірми.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *