Суспільство

Замінять водопровід, приберуть дерева, демонтують магазини: як Кропивницькому розширюють дорогу

На вулиці Полтавська у Кропивницькому, яку розширюють до 4 смуг, триває заміна водопровідної труби. Про це розповів директор підрядного підприємства Андрій Жила. За два тижні замінять 700 метрів труби, ідеться на сайті Суспільного.

Щоб розширити дорогу приберуть дерева і магазини.

Роботи по заміні водопроводу тривають з 14 липня. За словами Андрія Жили, три магазини, які розташовані на майбутній пішохідній зоні, мають демонтувати власники. Рекламні щити демонтують тимчасово. Їх встановлять в інших місцях, після погодження з міським управлінням містобудування та архітектури. Дерева, які заважають розширенню дороги, приберуть. Замість них висадять пів сотні кленів.

Власниця продуктового магазину, який треба демонтувати, Вікторія Сергата не проти розширення дороги, проте не знає – куди переносити магазин:

”Я не знаю, що робити тепер з ним. Прибирати чи не прибирати? Куди прибрати? Я не проти, щоб все було гарно, але я хочу щоб мені дали місце для роботи”.

Дорогу, за словами директора підрядної організації, розширять на 4 метри. Зараз її ширина – 11 метрів:

”З боку багатоповерхівок буде 6-метровий тротуар, який складатиметься з 3-метрової пішохідної зони та 3-метрової велосипедної доріжки. З одного боку тротуару буде тактильна смуга. Прибиратимемо лише ті дерева, які знаходяться в зоні майбутньої дороги”.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *