Суспільство

Матір Діани Хріненко прокоментувала відеозапис з Дніпра: “Я впізнала свою доньку.”

Матір зниклої жительки Суботців Діани Хріненко стверджує, що бачила на камерах відеоспостереження торгівельного центру «Вавилон» в Дніпрі дівчину, схожу на її доньку

«Я впізнала свою доньку на камерах відеоспостереження. Коли я дивилася запис із відеокамер, то мою увагу дещо привернуло Всі люди йшли із нахиленою головою, а дівчина, яка схожа на мою доньку, підняла очі та подивилася у камеру. Хоч і погана якість відео, але видно форму голови, її рухи, як вона тримає сумку, телефон», – розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR матір зниклої 17-річної дівчини.

У Знам’янському відділі поліції зазначили, що знайшли особу, яка бачила дівчину, схожу на зниклу.

«Особа повідомила, що бачила дівчину, схожу на Діану Хріненко, в період з 5 по 10 жовтня. На жаль, на камерах відеоспостереження залишилися записи лише з листопада. Ми взяли запис з 5 листопада, переглянули і знайшли декілька дівчат, які дійсно схожі на розшукувану. Мати Діани впізнала доньку, хоча відео доволі таки нечітке. Наразі працівники нашого управління карного розшуку знаходяться у відрядженні та проводять розшукові заходи. Вони встановлюють особу дівчини, яка була на камерах відеоспостереження, щоб спростувати або підтвердити інформацію», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам’янського району зникла 17-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Правоохоронці Кіровоградщини перевіряють причетність двох осіб, які скоїли злочин щодо зниклої Діани Хріненко.

Показати більше

Схожі статті