ПолітикаСуспільство

Ремонт дороги на вулиці Кропивницького обійдеться на 5 мільйонів дорожче

У минулому році було анонсовано ремонт дороги по вулиці Кропиницького. Тоді ж провели тендер, за підсумками якого роботи мала виконувати фірма ТОВ “ПФ” на суму понад 19 мільйонів гривень (точніше 19 254 720 гривень).

Нещодавно на майданчику публічних закупівель Prozorro з’явилась інформація про намір укласти ще одну угоду по вказаному об’єкту через потребу у проведенні додаткових будівельних робіт. Відтак, провели коригування проектно-кошторисної документації.

Ідеться про відрізок дороги від вулиці Полтавської до вулиці Шевченка.

“В результаті коригування проекту збільшилась сума кошторису, вартість додаткових робіт становить 5 317 302,00 грн. Додаткові роботи згідно з відкоригованим робочим проектом є технічно та економічно пов’язаними з роботами, які виконуються за попереднім договором підряду, оскільки виконуються в межах єдиного будівельного майданчика в рамках одного об’єкта. Виконання додаткових робіт доцільно доручити попередньому підряднику, з підстав недопущення несумісності та виникнення проблем технічного характеру на будівельному майданчику, що пов’язані як із виконанням монтажних робіт так і з експлуатацією та обслуговуванням цього об’єкту в цілому”, – ідеться в обгрунтуванні.

Угода вже підписана, а отже на ремонт дороги по вулиці Кропивницького (від Полтавської до Шевченка) додатково спрямуєть ще понад 5 мільйонів гривень.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *