Суспільство

Марія Крепа: «Я люблю людей, люди люблять мене»

Сьогодні, 8 лютого, свій почесний ювілей відзначала Марія Йосипівна Крепа – кропивничанці виповнилося 80 років. Все своє життя пані Марія присвятила вихованню дітей та роботі, зумівши вдало поєднати як і сімейне життя, так і кар’єру. Свого часу жінка закінчила кулінарну школу тоді ще в Кіровограді. Як виявилося – не помилилася, адже кулінарія дійсно виявилася її покликанням. Будучи поваром 4-го розряду, Марія Йосипівна, 36 років пропрацювали за професією до 2005-го року. Весь цей час вона готувала для пацієнтів 4-ї лікарні. Її досі пам’ятають і з посмішкою згадує персонал терапевтичного відділення та травматології.

«Пишаюся тим, що змогла гідно виховати дітей. Їх у мене четверо. Постійно допомагають, в нас дуже гарні відносини. Своє життя можу описати одним тезисом: «Я люблю людей, люди люблять мене», – розповідає Марія Йосипівна.

Зрозуміло, що залишити поза увагою такий ювілей не міг місцевий громадський активіст Сергій Богданов, зкоорденувавшись із головою квартального комітету Світланою Козир.

Разом вони завітали до жінки на вулицю Керченську з поздоровленнями та подарунками, зарядившись від Марії Йосипівни порцією енергії та позитиву.

Пані Марія вправно порається в господарстві, слідкує за новинами, аналізує події в світі. Подякувавши громадському діячу за привітання, жінка запросила гостя до чаювання, яке пройшло за жвавою, втім доброзичливою дискусією стосовно нинішніх справ в країні та на місцевому рівні. Звичайно, багато в яких сферах життя виникають проблеми, але Марія Йосипівна не нарікає – переконана, що в державі обов’язково все буде добре.

«Вражений Вашою невичерпною енергією та життєрадісністю. Дякую, що поділилился своїм цінним життєвим досвідом. Щастя Вам і міцного здоров’я! Все інше неодмінно буде. Ще раз, зі святом Вас!» – з такими словами до ювілярші звернувся місцевий громадський активіст Сергій Богданов.

Жінка вкотре подякувала за привітання й запросила чоловіка частіше її відвідувати, адже поділитися дійсно є чим. Приємно, що громадські діячі у Кропивницькому не ігнорують почесні ювілеї кропивничан.

Показати більше

Схожі статті