Суспільство

Ректором ЦНТУ в першому турі виборів став Володимир Кропівний

Ректором Центральноукраїнського національного технічного університету у Кропивницькому став перший проректор вишу Володимир Кропівний. Вибори проходили вчора, 18 листопада.

За інформацією з сайту ЦНТУ, Володимир Кропівний отримав перемогу в першому турі. Загальна явка склала 94%. Науковця підтримали 324 виборця, що становить більше 50% від кількості зареєстрованих.

Більш детально про те, як розподілилися голоси – за посиланням.

Довідково.

Кропівний Володимир Миколайович – завідувач кафедри матеріалознавства та ливарного виробництва, к. т. н. (1983), професор (2005), перший проректор Центральноукраїнського національного технічного університету, Заслужений працівник освіти України.

Інженер-механік. У 1977 році закінчив Кіровоградський інститут сільськогосподарського машинобудування за спеціальністю «Машини та технологія ливарного виробництва». У 1983 році захистив кандидатську дисертацію на тему «Вдосконалення технології виробництва чавуну з вермикулярним графітом як матеріалу навантажених деталей тракторів». Із 1983 року, після закінчення аспірантури, в університеті обіймає посади: старшого викладача, доцента, заступника декана та декана факультету фундаментальної підготовки (1990-1996). завідувача кафедри технології металів та матеріалознавства, проректора з наукової роботи (1996-2014). Член спеціалізованої вченої ради ЦНТУ.

 

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *