ПолітикаСуспільство

У Кропивницькому пройшов флешмоб на підтримку військовополонених

Сьогодні, 14 березня, на площі біля міської ради відбувся флешмоб на підтримку українських військовополонених під назвою “Наша ДІЯ для ВАШОЇ СВОБОДИ”.

Організаторами виступили Центр соціальної адаптації учасників АТО “Смайл” спільно з ГО “Асоціація жінок України “ДІЯ”. До акції долучилися громадські діячі, активісти, учні НВО №6 та просто небайдужі люди, які прийшли висловити свою підтримку полоненим.

Присутні утворили своєрідний “кораблик”, ракурс якого вдало підібрав квадрокоптер.

Школярі продемонстрували малюнки та листи, які збираються передати полоненим українцям.

Один із організаторів флешмобу, психолог Центру соціальної адаптації учасників АТО “Смайл” Андрій Фоменко з цього приводу зазначає наступне:

“Гадаю, що наші військовополонені заслуговують на проведення цієї акції. Це також необхідно їхнім рідним та близьким. Школярі добровільно долучилися до флешмобу разом із педагогічним колективом”.

Нагадаємо, на сьогоднішній день в російському полоні залишаються 24 українських моряки, серед яких два уродженця Кіровоградщини: Андрій Артеменко та Роман Мокряк. Кропивницькі спецпризначенці Сергій Глондар та Олександр Коріньков також перебувають у російській в’язниці.

Показати більше

Схожі статті