Суспільство

Керівнику держпідприємства оголосили підозру щодо занижених цін на деревину

На Кіровоградщині поліцейські повідомили про підозру у зловживанні службовим становищем керівнику державного підприємства.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Працівниками управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області та слідчого управління поліції області під процесуальним керівництвом військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України в рамках розпочатого кримінального провадження за ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України, доведено причетність службової особи до зловживання службовим становищем під час реалізації деревини.

У ході досудового розслідування встановлено, що керівник одного з державних підприємств, з метою отримання незаконного прибутку, діючи в інтересах третіх осіб, незаконно реалізовував, за значно заниженими та економічно не обґрунтованими цінами, деревину, зрубану на території Олександрівського та Знам’янського районів Кіровоградської області.

Внаслідок таких дій державі було завдано збитків на суму понад 420 тис. гривень.

На теперішній час особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України «Зловживання службовим становищем, службовою особою, що спричинило тяжкі наслідки».

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення інших осіб, причетних до вчинення вказаних злочинів.

Показати більше

Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *